Telkens stipt om 19:00u
- zaterdag 19 oktober 2024 om 19:00 stipt - zaterdag 16 november 2024om 19:00 stipt
- vrijdag 31 januari 2025om 19:00 stipt - vrijdag 28 maart 2025om 19:00 stipt
- vrijdag 25 april 2025om 19:00 stipt - vrijdag 16 mei 2025om 19:00 stipt
Grilmaster Oklahoma
Meester in ambachtelijke zalmrooktechnieken
Belgisch kampioen Oklahoma grillen 2003
Ambachtelijk gerookte zalm sinds 1999
Verwelkomt met plezier onze gasten
Heel braaf en allert op De Wezehoeve
Ontdek de perfecte combinatie van landelijke charme en heerlijke zalmgerechten in onze unieke feestzaal en zalmrokerij. Verken nu!
Het proces van het roken van zalm in de ambachtelijke zalmrokerij omvat het zorgvuldig zouten en roken van verse zalm om de kenmerkende smaak te ontwikkelen.
In de ambachtelijke zalmrokerij worden traditionele methoden zoals koud roken met beukenhout en warm roken met eikenhout toegepast voor het bereiden van de zalm.
De zalm van de ambachtelijke zalmrokerij onderscheidt zich door zijn ambachtelijke bereidingswijze, de keuze van kwaliteitszalm en het gebruik van traditionele rookmethoden voor een unieke smaak.
Tijdens het evenement kunnen bezoekers genieten van heerlijke zalmproeverijen, kennismaken met het rookproces en wellicht deelnemen aan workshops over zalmbereiding en -pairing.